Kuriame „Digital Vidya“ kurse dalyvavote? Kaip tai padėjo jums įgyti naujų įgūdžių, susijusių su skaitmenine rinkodara?

Accurate, factual information from observations
Post Reply
rakibhasan09

Kuriame „Digital Vidya“ kurse dalyvavote? Kaip tai padėjo jums įgyti naujų įgūdžių, susijusių su skaitmenine rinkodara?

Post by rakibhasan09 »

Subhashini – dalyvavau Digital Vidya Certified Digital Marketing Master (CDMM) kursuose ir sėkmingai juos baigiau. Iš pradžių nebuvau tikras, kad lankysiu internetinį kursą, bet kai nusprendžiau lankyti vieną, daug ieškojau ir atlikau puikų to paties MTTP. Radau „Digital Vidya“ kaip aukščiausios klasės skaitmeninės rinkodaros instituciją. Ir tai manęs visiškai nenuvylė.

Tai padėjo man išmokti įvairių praktikų, tokių kaip potencialių klientų generavimas, socialinė žiniasklaida, rinkodara el. paštu, PPC, žiniatinklio analizė ir padarė mane labiau pasitikinčiu žmogumi nei Telefono numerių biblioteka anksčiau. Atvejų analizės ir jų pateikti pavyzdžiai buvo labai naudingi. Be to, visi instruktoriai buvo tokie bendradarbiaujantys ir gerai žinojo, kad net man labai patiko užduotys. Jie taip pat papasakojo keletą geresnių skaitmeninės rinkodaros įrankių.

Kodėl pasirinkote „Digital Vidya“ kursą?
Subhashini – Esu labai ypatingas, kai reikia lankyti internetinius kursus. Tas pats jausmas buvo ir su šiuo scenarijumi. Kaip jau minėjau, iš pradžių nebuvau tikras, todėl daug tyrinėjau. Ir po ilgų tyrimų ir plėtros radau „Digital Vidya“ kaip aukščiausią instituciją ne tik Indijoje, bet ir Azijoje. Su tuo susijęs ir „Vskills India“ sertifikatas. Tai man padarė įspūdį ir aš tiesiai įėjau į svetainę.

Kitas dalykas, kuris man labai patiko, buvo klientų aptarnavimas. Tiesiogiai perėjau į pokalbių skiltį, atsimenu, kad buvo sekmadienis ir dažniausiai savaitgaliais nedalyvaujame tiesioginiame pokalbyje, bet ten iškart gavau atsakymą iš vieno iš labai nuolankaus žmogaus Jitendra Thakur, kuris ne tik atsakė, bet ir padėjo man. taip gerai ir tą dieną tik aš užsirašiau į kursus. Tai buvo tarsi vienu ypu, nes buvau visiškai įsitikinęs „Digital Vidya“ lojalumu ir geru darbu.
Post Reply